Opmaak 1
Kan ik meedoen aan PIX?

Ben je tussen de 12 en 18 jaar (of iets jonger of ouder)? Hou je van film? Dan kan je zeker meedoen met PIX! Deelname is bovendien gratis! En je hoeft geen ervaring met filmen te hebben.

Wat zijn de kosten om mee te doen?

Deelname aan de 2 workshopdagen én het uiteindelijke filmfestival is gratis!

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Allereerst heb je natuurlijk heel veel zin om nieuwe dingen te leren nodig! En je kunt al meedoen met je mobiele telefoon. Als je een camera hebt is dat natuurlijk ook super. Daarnaast is ook een tablet en/of laptop handig voor het monteren van je film/animatie (kan je aangeven als je je inschrijft). Voor de workshop Scenario Schrijven is een pen ook al voldoende!

Wanneer kan ik me inschrijven voor PIX?

Je kunt je inschrijven op de PIX IN op 19 november in filmtheater De Fabriek, maar ook via het inschrijfformulier op deze website.

Wanneer zijn de workshops?

De workshops van PIX vinden plaats op zaterdag 21 januari en zaterdag 11 februari 2017 van 9.30 tot 13.00 uur. Locatie: filmtheater De Fabriek in Zaandam. Tijdens deze twee workshopdagen wordt er onder leiding van de filmmakers/kunstenaars hard gewerkt en veel geleerd.

Wanneer is mijn film op het PIX Film Festival te zien?

Op 4 maart 2017 is het zover: je eigen korte film/documentaire/animatieclip/scenariopresentatie op het witte doek tijdens het PIX Film Festival in filmtheater De Fabriek in Zaandam!

Kan ik me ook opgeven voor het PIX Film Orkest?

Dat kan via Fluxus, zie www.fluxus.nl of mail de dirigent Peter van Os: petervanosamsterdam@gmail.com