Opmaak 1

Voor deelname aan de PIX workshops hoef je echt geen ervaring te hebben met het maken van film. Als je al wel een keer een filmpje hebt gemaakt is dat mooi meegenomen.

De workshops van PIX 2017 vonden plaats op zaterdag 21 januari en zaterdag 11 februari 2017 van 9.30 tot 13.00 uur. Locatie: filmtheater De Fabriek in Zaandam. Op de workshopdagen werd er met de filmmakers/kunstenaars hard gewerkt en veel geleerd. Lees hieronder meer over de workshops.

beeld-animatie-typo-workshops

In de workshop MINI-ANIMATIE van beeldend kunstenaar Ruth van Beek ga je dingen levend maken. Een eigen creature? Een super schattige avatar? Of een onverwacht harig monster… Je mag het zelf bedenken. En je hoeft echt geen fancy camera te bezitten. Wat je wel mee moet nemen is een grenzeloze hoeveelheid fantasie…

Lees verder over de workshop van Ruth

beeld-filmische-verhalen-typo-workshops

Heb je een tof idee of ken je een interessant persoon die je zou willen belichten? De workshop FILMISCHE VERHALEN van Edward Cook gaat in op cameratechnieken, beeldkadrering, en hoe je pakkende verhalen kan vertellen in beeld en geluid.

Lees verder over de workshop van Edward

beeld-shortdoc-typo-workshops

Filmmaker, scriptschrijver, coach en workshop-docent Saskia Gubbels studeerde aan de Kunstacademie in Maastricht en aan de Sint Joost Academie voor Beeldende Kunsten in Breda. In haar workshop SHORTDOC leer je meer over: interviewen, filmen en montagetechnieken

Lees verder over de workshop van Saskia